Seminar

Avlyst: Polylino-webinar med spesialpedagog Ellen Romstad: La barna bade i språk

9 juni 2022

Webinaret er dessverre avlyst: På grunn av triste omstendigheter ser vi oss dessverre nødt til å avlyse torsdagens webinar med Ellen Romstad. Vi vil sette det opp igjen på et senere tidspunkt.

Webinaret er dessverre avlyst: På grunn av triste omstendigheter ser vi oss dessverre nødt til å avlyse torsdagens webinar med Ellen Romstad. Vi vil sette det opp igjen på et senere tidspunkt.

ILT Education inviterer til gratis webinar om barns språkutvikling på Teams, torsdag 9. juni kl 10. Foredragsholder er spesialpedagog Ellen Romstad.

Seminaret egner seg for alle som driver med pedagogisk arbeid rettet mot barnehagebarn og elever på småtrinnet.

Varighet: 1 time

Om Ellen Romstad:
Ellen har over 25 års erfaring som lærer og spesialpedagog, med særlig interesse for dysleksi eller skrive- og lesevansker. Hun har bakgrunn som høgskolelektor fra IKT og læring, avdeling for lærerutdanning ved Høgskolen i Østfold, og jobbet blant annet mot skoler gjennom DeKomp (Desentralisert kompetanseutvikling) og barnehagestudenter. Nå jobber hun ved Langemyr skole og ressurssenter i Grimstad, for å bo nærmere barn og barnebarn, og er også ressurslærer for DeKomp Agder ved sin nye skole. Ved siden av driver hun eget firma for å kartlegge og utrede lese- og eller skrivevansker, utarbeide og gjennomføre tiltak. Som spesialpedagog med IKT, kan hun tilrettelegge for alle lærevansker. Du kjenner henne kanskje allerede fra den populære Facebook-siden: L1- Ellens beste skoleapper og litt til, der hun holder over 18000 følgere oppdatert om pedagogiske læringsressurser og aktuell forskning omkring digital læring i barnehage, skole og høyere utdanning.

Hennes favorittema er: God nok skrive -og leseopplæring, og mulighet for alle til å lære!

På webinaret vil Ellen fortelle litt om hvordan man stimulerer mest mulig til språkutvikling ved å «la barna bade i språk». Vi gleder oss!

Om Polylino – Barnas flerspråklige bibliotek
Polylino er en leseapp som gir barnehager og skoler tilgang til et stort utvalg av barnebøker på mange språk, og som er en støtte i arbeidet med språkutvikling og flerspråklighet. Her fins det myldrebøker, pekebøker, bildebøker og faktabøker for barn. Mange av bøkene er lest inn på over 60 språk, i tillegg til norsk. Parallelt med arbeidet for å styrke barnas norskspråklige kompetanse, gir det flerspråklige utvalget barnehager og skoler et godt lesetilbud til barn med andre morsmål.

Påmelding via Microsoft Teams (ekstern lenke):
Påmelding er lukket. Vi kommer tilbake med ny dato.

En bekreftelse på registrering, samt link til webinaret, sendes på epost fra Microsoft Teams <noreply@teams.registration.microsoft.com>. Dersom du ikke mottar epost kort tid etter du har registrert deg, vennligst sjekk om eposten har havnet i søpla. Ta kontakt med oss dersom du mot formodning ikke har mottatt epost, eller dersom du blir forhindret fra å delta. Vår epostadresse er info@ilteducation.no.

Webinar med Ellen Romstad 9.6.2022