Ulike innloggings muligheter

Det finnes to ulike måter å inn på admin-verktøyet og Polylino appen. Det ene er å logge inn med brukernavn og passord hos. Det andre alternativet er om din kommune / arbeidsplass tilbyr Googles G Suite for Education. Da kan du logge på med Google-kontoen din.

Hvis du vil vite mer om kontosynkronisering eller påloggingsalternativer, kan du kontakte teknisksupport@polylino.no eller +46 08-556 115 55. Hvis du har andre spørsmål angående kontoadministrasjon, kan du kontakte kundeservice@polylino.no eller 22 27 22 27.

 

circle-large-outline-T40
circle-large-outline-O40

Kontosynkronisering og påloggingsalternativer

Vi tilbyr alle kundene kontosynkronisering – en teknisk løsning som gjør at man kan opprette kontoer og oppdatere disse automatisk i våre tjenester via en integrasjon med eksisterende IT-systemer i barnehagen eller kommunen. Ingen Excel-lister eller annen manuell håndtering er nødvendig etter at implementeringen er gjort.

Gjennom synkroniseringen kan man holde oversikt over og kontrollere nøyaktig hvilken brukerinformasjon som blir sendt til våre systemer, noe som gjør den GDPR-sikker.

Implementeringen begynner med at vi først finner ut av hvilken løsningen som passer best til din kommunens behov. Vi har stor fleksibilitet i vår støtte til IT-miljøer. Vi kjører deretter den tekniske implementeringen av prosessen. Løsningen er alltid satt opp i en såkalt testmodus slik at vi kan utføre testkjøringer og sikre hele settet før vi starter.

Er dere interessert i kontosynkronisering?

1. Les vår guide om hvordan settet kan gjøres

2. Ta stilling til de spørsmålene i guiden dere trenger å bestemme dere for.

3. Når dere har tatt stilling til spørsmålene, kontakt teknisk support

(teknisksupport@polylino.no eller +46 08-556 115 55)