Nyheter

Jobb med oss! Polylino søker Key Account Manager

Hos det internasjonale edtech firmaet ILT Inläsningstjänst vil du jobbe i et firma i kraftig tilvekst. Firma utvikler pedagogiske verktøy som passer fra barnehage til voksenutdannelse og som bidrar til å gi alle elever likeverdige forutsetninger. Vi brenner for verktøy som gjør forskjell for mange. Firmaet har røtter i Sverige og er per dags dato aktive på fem ulike geografiske markeder. Vårt flerspråklige bildeboksverktøy har over en halv million brukere globalt, og i Sverige er vi en etablert leverandør på skolemarkedet.

Nå kan du ta i bruk din erfaring i en stilling hvor du har som mål å vise opp det beste med Polylino til barnehager og kommuner i hele landet. Du vil jobbe med dyktige kollegaer som har en felles lidenskap for pedagogikk og bøker. I rollen behøves en evne til gjennom eget ansvar å nå satte mål gjennom selvstendig, proaktiv bearbeiding av markedet. Du kommer til å drive salgsprosessen fra start til mål, og utgå fra hjemmekontor. Kunnskap og erfaring fra arbeid med barnehage og kommuner er meritterende.

Som vår nye selger blir du en sentral del av ILTs foretningsutvikling i Norge. Du stimuleres av utfordring og må håndtere mange tilbud samtidig, både store og mindre prosjekter. Du er utholdenhet da salgsprosessene kan være lange og er flink til å drive prosesser mot, og in i, mål. Rollen forutsetter en stor grad av selvstendighet, sosiale ferdigheter og evne til å ta egne initiativ for å finne veier for å nå frem til potensielle kunder. Du tørr å utfordre kundene dine i å tenke nytt!

Vi søker deg som:

  • Enten: har minimum 3 års erfaring av løsningssalg med gode resultat / Eller: har minimum 3 år erfaring av pedagogisk arbeid
  • Er resultatorientert, strukturert og liker høyt tempo
  • Er en sosial relasjonsbygger
  • Trives med å reise i jobben

Vi tilbyr deg:

  • Mulighet til å jobbe med ett produkt som tilfører reell verdi til det pedagogiske arbeidet i barnehagen
  • En spennende og utfordrende jobb med god opplæring og oppfølging
  • En trygg og stabil arbeidsgiver
  • Bra vilkår og framtidsmuligheter for rett person

Stillingen krever at du har gode kunnskaper i Office, har førerkort og har mulighet til å reise.

 

Er det deg vi beskriver ser vi frem imot å lese søknaden din!

For eventuelle spørsmål kan du kontakte Alexandra Blomberg på +46 70 383 00 62 eller e-post: alexandra.blomberg@inlasningstjanst.se, site: mindepositcasinos.com.