Nyheter

Nye barnebøker i Polylino og Polylino skole på ukrainsk

Har du elever fra Ukraina på skolen eller i barnehagen? Vi har fått inn ganske mange nye bøker på ukrainsk i Polylino og Polylino skole det siste halvåret. Både bøker med tekst og tale på ukrainsk, og bøker med andre tekstspråk, deriblant norsk (bokmål og nynorsk) som er lest inn på ukrainsk. I sommer var de ukrainske bøkene om Askepott (Попелюшка) og Albert Åberg (ТАКІ РІЗНІ ТАРАСИКИ og Інші обличчя Тарасика) riktig populære. Faktabøkene i Booklife-serien har også kommet i ukrainsk utgave.

I høst vil kanskje de nye ukrainske faktabøkene om kaniner (Кролик), ekorn (Білка), pinnsvin (Їжак), rever (Лис), sommerfugler (Метелик) og mus (Миша) fra vårt skotske søsterselskap, Giglets, bli lest mye. Vi har også mange andre språk tilgjengelig i Polylino.

SKOLER, se her 👇
Som lærer kan du prøve vår digitale og flerspråklige barneboktjeneste Polylino skole gratis og uforpliktende i 30 dager. Med skoletilgang får også elevene tilgang til alle våre flerspråklige bøker hjemme.
https://www.ilteducation.no/tools/polylino-skole/

BARNEHAGER, se her 👇
Jobber du i barnehage, kan du prøve Polylino for barnehage gratis i 30 dager. Med tillegget Polylino Home Access vil de foresatte også kunne få brukertilgang, slik at barnehagebarna kan lese og lytte til et stort utvalg bøker hjemme.
https://www.ilteducation.no/tools/polylino-barnehage/

Flere ukrainske barnebøker i Polylino