Nyheter

Vi presenterer: Manabua og Polylino skole – to helt nye, fantastiske verktøy for skolen!

Manabua – over 200 filmer og ni ulike språk!

Med Manabua får skolen et verktøy som gir alle elever, uavhengig av forskjeller i bakgrunn og skolesituasjon, mer like forutsetninger for å forstå og oppnå målene i læreplanen. Manabua forklarer de sentrale begrepne til skolespråket på en måte som gjør dem enklere å forstå. Med hjelp av filmer, faktisk over 200, med tilhørende begrepslister og quiz får elevene testet det de har lært. Med språkstøtte gir også filmene god støtte for flerspråklige elever. For elever i 5.-10. trinn.

Polylino skole – åpner døren til litteraturens verden!

Elever trenger tilgang til bøker, mange bøker, for å kunne treffe i interesse tema som fenger. Polylino skole er mye mer enn lyd. Med Polylino skole får skolen et rikt bibliotek med virkelig gode bøker med lyd, bilde og tekst på flere språk! Verktøyet er tilpasset i første omgang 1. til 2. klasse. Bøker for 3. til 4. klasse kommer.

Teste gratis og uforpliktende?

Er du nysgjerrig på våre verktøy og ønsker å prøve gratis og uforpliktende i 30 dager? Da har du kommet til rett sted! Klikk på lenken for mer info!

Lære mer om Manabua og Polylino?

Registrer deg på webinar å få all den info du trenger for å komme i gang!

LT Education er et internasjonalt Edtech -selskap med røtter i Sverige. Vi opererer i ni forskjellige land. Vårt mest kjente produkt i Norge er Polylino, en digital flerspråklig bildebokverktøy for barnehagen. I Sverige bruker over 240 kommuner våre verktøy i undervisningen.