Nyheter

Vinnere av #PolylinoSommerles 2022 – Sommerens store lesekonkurranse for barnehager

Vi har den glede å annonsere to vinnere av årets #PolylinoSommerles, nemlig Ahus-barnehagene (1. plass), som er personalbarnehager eid av Akershus universitetssykehus, og Studentbarnehagen Soppen (2. plass) på Gjøvik. Vi gratulerer!

I Ahus-barnehagene er det over 300 barn som har lest enormt mye i sommer, både i barnehagen og hjemme, ettersom de i tillegg til Polylino barnehage, også har hatt tilgang til Polylino Home Access i hele sommer. Ahus-barnehagene er et tilbud til alle som har et ansettelsesforhold ved Akershus universitetssykehus, uansett hvilken kommune de bor i.

De vinner derfor vår førstepremie, som er 15 kinobilletter til en formiddagsvisning av høstens store animerte bokfilm «Fest hos Albert Åberg», som har premiere 23. september. Polylino er stolt samarbeidspartner med både rettighetshaverne til Albert Åberg-universet, Bok-Makaren AB, og filmdistributøren Storytelling Media.

«Hurra!! Dette var veldig hyggelig! Polylino er et fantastisk verktøy som gjør veldig mange barnebøker tilgjengelig på mange ulike språk. De 336 barna i Ahus-barnehagene representerer over 40 morsmål og bidrar til et fantastisk mangfold. Da er det fantastisk å kunne benytte seg av Polylino📚»
Ahus-barnehagene

Andrepremien går til Soppen barnehage på Gjøvik. Det er en liten studentbarnehage drevet av Studentsamskipnaden Sit med plass til 36 barn av studentforeldre. I tillegg til vanlig barnehagedrift, tilbyr de også eksamensgaranti med barnepass på eksamensdag, barnepass dersom eksamensdagen kolliderer med planleggingsdager, og de holder eksamensåpen barnehage noen lørdager før eksamen til jul og til sommeren. De vinner andrepremien som er 10 kinobilletter til en formiddagsvisning av den store animerte bokfilmen «Fest hos Albert Åberg».

Premien er sponset av vår samarbeidspartner Storytelling Media: www.storytelling.no

Rabatterte formiddagsvisninger til alle barnehager

For andre barnehager som ønsker å se den nye bokfilmen, kan vi gjennom vårt samarbeid med filmdistributøren Storytelling Media, tilby rabatterte billetter til alle hverdager (Ordinær pris 110, Polylino-pris kr 60). Ønsker dere å bestille/organisere rabatterte visninger av «Fest hos Albert Åberg» til en barnehage, ta kontakt med:

Storytelling Media AS ved Elisabeth Rønning
Tel.: 41680623 / elisabeth@storytelling.no

Oppgi «Polylino» som referanse.

 

#PolylinoSommerles 2022