ILT Oppiminen

Kort om oss

Alle barn har rett til en likeverdig utdanning. Derfor har vi hos ILT Education utviklet flere flerspråklige digitale verktøy som alle bidrar til mere like forutsetninger i barnehagen og skolen.

ILT Education Norge er den norske greina av det internasjonale konsernet ILT Inläsningstjänst, som starta sin virksomhet i 1990.  På det svenske markedet har ILT flere spesialpedagogiske verktøy med fokus på elever med lese- og skrivevansker. Av Sveriges 290 kommuner bruker 280 våre verktøy og tjenester.

År 2017 lanserte vi Polyglutt, en digital bildeboktjeneste for barnehagen, i Sverige. Den ble raskt populær, og i 2018 lanserte vi samme tjenesten under navnet Lukulumo i Finland. Siden den gang er applikasjonen lansert i flere land, men da under navnet Polylino.

I tillegg har vi applikasjonene Polylino Skole for småskoletrinnet, og Manabua for mellom- og ungdomstrinnet, samt voksenopplæring.

circle-large-outline-T40
circle-large-outline-O40

Vår historie

Siden 1990 har vår vision, om å gi alle likverdig undervisning, preget konsernet.

1990
2008
2012
2013
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021

De første årene var det fokus på innleste læremiddel for elever med lese- og skrivevansker. De ble levert på kassett eller cd-plate.

Lanserer abonnemangsformen for å gi skoler og kommuner forutsetninger for å kunne tilby innleste læremiddel til alle elever.

Jakob Skogholm tar over som VD.

Vi lanserer vår app, og elevene får tilgang til sine innleste læremiddel hvor og når de vil.

I Sverige lanser vi tjenesten Studiestøtte for morsmål. Med verktøyet får både elever og lærere større fleksibilitet i undervisningen.

Vi når den magiske grensen – en million brukere!

Vi lanserer Polyglutt i Sverige – innleste og berikede bildebøker for barnehagen.

Vi lanserer Lukulumo, den finske motsvarigheten til Polyglutt.

Vi lanserer Polylino i Tyskland og Norge!

Polylino / Polyglutt vinner BELMA 2020 spesialpris (Best European Learning Materials Award) med konseptet for digitale, flerspråklige bildebøker

Polylino lanseres i Østerrike. Under året lanseres flere flerspråklige, digitale læringsressurser for grunnskolen i Norge.