Personvernerklæring

Senest oppdatert: 2019-05-21Y

Ditt besøk på dette nettstedet og applikasjoner som drives av ILT NORGE AS, er underlagt følgende betingelser. Det samme gjelder alle nettsteder, applikasjoner og tjenester som det er en referanse eller lenke til denne personvernpolicy.

 

Om ILT NORGE AS, våre webplasser og denne personvernpolicy

Denne webbplass eies og drivs av ILT NORGE AS, Karl Johans gate 7 0154 OSLO (under kallet ”ILT” eller ”vi”). ILT er Behandlingsansvarlig når du handler noe via vår nettside og eventuelt databehandler når den ansvarlige for kjøp av avtalen signerer en avtale med oss ​​og gir oss informasjon slik at man kan bruke tjenestene våre. Behandling av personopplysninger foregår i samsvar med prinsippene som er angitt i denne Personvernspolicy.

Vi er forpliktet til å beskytte dine personlige data og overholde gjeldende lover og forskrifter som eksisterer for å beskytte ditt personvern. Les mer detaljert informasjon nedenfor under Persondata.

Vilkårene i denne personvernpolicyen gjelder også for all mobil tilgang og bruk av mobilenheter.

 

Samtykke

Ved å registrere deg på vår nettside og fortsette å bruke våre tjenester eller besøke våre nettsteder, godtar du at du har lest denne personvernpolicy og godtar at informasjonen din blir behandlet som beskrevet. Hvis du ikke godtar våre retningslinjer for personvern, bør du ikke bruke våre tjenester. Vær oppmerksom på at vilkårene i personvernreglene kan endres. Du bør derfor lese gjennom disse vilkårene regelmessig for å forsikre deg om at du godtar vilkårene. Øverst på siden finner du når betingelsene sist ble oppdatert.

 

Om «cookies»

Vi og våre tjenesteleverandører bruker såkalt «cookies», informasjonskapsler på våre nettsider. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som sendes fra et nettsted til nettleseren din. informasjonskapselen brukes til å forbedre brukeropplevelsen når du bruker vårt nettsted. Dermed finnes ulike informasjonskapsler på forskjellige datamaskiner hvis du bruker forskjellige datamaskiner til å nå våre nettsider. Informasjonskapselen sendes til deg fra nettstedet du besøker (såkalt førsteklasses informasjonskapsler) eller fra en annen organisasjon som leverer tjenester til dagens nettside, for eksempel et analyse- og statistikkfirma (såkalt tredjeparts informasjonskapsel).

Det finnes to typer informasjonskapsler, en type kalles temporære informasjonskapsler, og den andre kalles en permanent informasjonskapsel. En temporær informasjonskapsel sendes til datamaskinen din for at nettsidene skal fungere korrekt under besøket. En temporær informasjonskapsel forsvinner når du lukker nettleseren din. En permanent informasjonskapsel lagres imidlertid i datamaskinen din og lar for eksempel en nettside gjenkjenne deg når du bruker nettstedet neste gang. Vi bruker både temporære informasjonskapsler og permanente informasjonskapsler på våre nettsider. De er hovedsakelig nødvendig for funksjonaliteten til våre tjenester og for å hjelpe oss med å forbedre vår levering av produkter og tjenester.

De fleste nettlesere har en standardinnstilling som godtar bruken av informasjonskapsler. Du kan enkelt avstå fra å tillate ILT å lagre informasjonskapsler på datamaskinen ved å gjøre en innstilling i nettleseren din, inkludert blokkering av informasjonskapsler eller sletning av informasjonskapsler lagret på datamaskinen. Vær oppmerksom på at hvis du velger å ikke tillate informasjonskapsler, kan enkelte funksjoner på våre nettsteder slutte å fungere trygt og sikkert, og noen tjenester kan ikke leveres.

 

Innloggingsinformasjon

Hvis funksjonaliteten på nettsidene krever innloggingsinformasjon, er det av største betydning at du ikke gir ditt brukernavn og passord til uautorisert. Derfor må du ikke glemme å logge ut når du forlater datamaskinen og være forsiktig, for eksempel hvis du bruker automatisk pålogging.

 

Personopplysninger

Denne Personvernpolicy beskriver hvordan vi samler inn, bruker, lagrer, gir ut og beskytter dine personopplysninger.

 

Innsamling av personopplysninger

Hvis du besøker eller registrerer deg på våre nettsider eller på andre måter bruker våre tjenester, kan du indirekte gi oss informasjon som anses å utgjøre personopplysninger. Dette kan inkludere, men er ikke begrenset til:

  • Navn og kontaktinformasjon, inkludert e-postadresse.
  • Leveringsinformasjon, faktureringsinformasjon og annen informasjon du oppgir i forbindelse med kjøp eller levering av et produkt eller en tjeneste
  • Demografisk informasjon, for eksempel postnummer.
  • Andre brukergenererte opplysninger som du aktivt velger å dele med oss ​​via våre nettsider.
  • Angående innsamling av informasjon via informasjonskapsler henvises til avsnittet om informasjonskapsler ovenfor.
  • Formålet med å bruke personopplysninger

Vårt formål for å samle inn og bruke personopplysninger er å gi deg tilgang til de tjenestene du har rett til å bruke og for å informere deg om oppdateringer og nyheter om våre tjenester. For å oppfylle de ovennevnte målene, blir dine personopplysninger behandlet av oss, men kan også bli lånt ut til og behandlet av våre tjenesteleverandører. Dine personopplysninger kan også bli avslørt for å oppfylle juridiske forpliktelser og kan sendes til de relevante myndigheter når det er påkrevd ved lov.

 

Sikkerhet

Vi er opptatt av at dine personopplysninger behandles sikkert. For å forhindre uautorisert bruk eller eksponering av din personlige data, bruker vi passende tekniske og organisatoriske sikkerhetsforanstaltninger i forhold til mengden og følsomheten av personopplysningene.

 

Kontroll over din persondata

Du kan når som helst kreve informasjon om hvilke personopplysninger som vi har registrert om deg og hvordan disse brukes. Hvis du er registrert i våre systemer, bør du kontakte den ansvarlige for avtalen med Polylino for å be om hvilken informasjon som er tilgjengelig hos oss. Er du registrert av andre grunner, må du be om informasjonen ved hjelp av en signert søknad gjort til oss i henhold til kontaktinformasjonen nedenfor. For å beskytte din integritet og dine personlige opplysninger, kan vi kreve at du identifiserer deg selv i forbindelse med denne søknaden.

 

Avlutte bruken av personopplysninger etc.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Hvis du er registrert i vårt system fordi barnehagen din har avtale med oss, bør du kontakte den ansvarlige for avtalen i barnehagen for å trekke tilbake samtykket ditt. Hvis du ikke ønsker å motta nyhetsbrev med informasjon fra oss, kan du trekke tilbake samtykket ditt ved å kontakte kundeservice eller, hvis det gjelder e-post, via en lenke i den aktuelle postadressen. Når det gjelder sistnevnte måte, gjelder imidlertid en slik tilbaketrekking bare i forhold til det nåværende nyhetsbrevet eller lignende.

Hvis du tilbakekaller ditt samtykke til bruk eller utlevering av dine personopplysninger i henhold til denne retningslinjen, kan dette innebære at vi ikke kan fortsette å gi deg tilgang til våre nettsteder eller tilby tjenester og kundeservice som tilbys våre brukerne og som er tillatt i henhold til disse personvernreglene.

 

Kontakt

Om du har spørsmål knyttet til vår personvernpolicy, om du opplever at det kan ha vært et brudd på det samme eller hvis du vil kontakte oss av en eller annen grunn som er oppgitt i denne personvernpolicy, kan du kontakte vår kundeservice på følgende e-postadresse, info@polylino.no eller på adressen:

ILT NORGE AS

Karl Johans gate 7
0154 OSLO

Kontakt  kundservice via e-post, så svarer vi deg så snart vi kan.

info@polylino.no

 

 

 

circle-large-outline-T40
circle-large-outline-O40