Les og lytt GRATIS i 30 dager

Polylino gir tilgang til mengder av herlige bildebøker. Alle bøker er innlest på norsk og et utvalg av titlene er lest inn på over 60 ulike språk.

Registrer deg og få et GRATIS og uforpliktende prøveabonnement i 30 dager! Etter prøveperioden avsluttes kontoen automatisk.

Polylino-appen fins til iPad og nettbrett. Last ned den ned via App store eller Google Play. Du kan også bruke webversjonen i din nettleser. Du mottar instruksjoner så snart du har registrert deg.

Polylino leveres til barnehager og kommuner. Ikke privatpersoner.

En flerspråklig, digital bildeboktjeneste

  • Alle bøker er lest inn på norsk
  • Et utvalg er lest inn på 50 ulike språk!
  • Nye språk og bøker tilkommer kontinuerleg

Å styrke og stimulere barns språkutvikling er en av de viktigste oppgavene i det pedagogiske arbeidet i barnehagen. Polylino er ett unikt verktøy til å gjøre nettopp dette. Med Polylino kan man på en enkel måte løfte frem og oppmuntre flerspråklighet i barnehagen. Ved å dele bøker og leseopplevelser på de språk som finnes i barnegruppa styrker man det enkelte barns identitet og skaper nysgjerrighet og interesse for hverandres språkkulturer.

I tjenesten inngår en pedagogisk veiledning som du tilgang til når du har logget inn i appen. Veiledningen er tilrettelagt for norsk av førsteamanuensis i språk og litteratur, Trine Solstad. Denne gir praktiske tips og ulike innfallsvinkler til boksamtaler.
Polylino inneholder i dag ett skattekammer av fantastiske barnebøker og denne skatten vil bare vokse med tiden. Antall språk som finnes i appen vil også kontinuerlig vokse.