Polylino vårkampanje 2022 med terningspill og aktivitetsideer

Polylino Terningspill med aktivitetsideer til barnehagen

Vil du skape variasjon under lesestundene i barnehagen, og vil du la deg inspirere av morsomme aktiviteter? Da har vi noe for deg.

I Polylino tror vi at lesestunden for de yngste barna, skaper magiske øyeblikk, der fantasi, kreativitet og kunnskap møtes. En god bok kan inspirere barna til mange andre aktiviteter, og denne veiledningen skal inspirere til lek og aktiviteter der fantasi og kreativitet kan få fritt utløp, og som også er lærerike og morsomme.

Etter vår internasjonale konferanse om «Lesing i tidlig alder» i februar 2022, lagde vi et aktivitetshefte til bruk i forbindelse med lesestunder i barnehagen.

  • ⭐ En PDF-veiledning for barnehagepersonell med ideer om hvordan høytlesing kan bli et ordentlig eventyr for barnehagebarna.
  • ⭐ Polylino Eventyrterning med 6 ulike aktivitetstemaer, som du selv kan skrive ut og lime sammen, og bruke til å trille fram «dagens aktivitetstype».
  • ⭐ Bokhylle – ”Polylino terningspill” – Du finner den inne i Polylino.

Høres dette morsomt ut?

Fyll ut registreringsskjemaet nedenfor, og vi vil sende deg lenken til lærerveiledningen for Polylino Terningspill med aktivitetsforslag og utskriftsmalen til Polylino Eventyrterning. Privatpersoner kan ikke delta i konkurransen.

Ja takk, send meg aktivitetsheftet

circle-large-outline-T40
circle-large-outline-O40