Oppdag bøkenes magiske verden med Poly og Lino

 

Med Polylino får barnehagen en unik mulighet til å jobbe med et godt digitalt verktøy som åpner opp for magiske møter med bildebøkenes verden. Alle bøker er innlest på norsk og det finnes et stort antall bøker med lyd på andre språk, f.eks. arabisk, engelsk, polsk og somali. Alle innlesninger er lest inn av profesjonelle og oser fortellerglede.

Spre bokmagi med Poly og Lino!

circle-large-outline-T40
circle-large-outline-O40

Språkutvikling, inkludering og leseglede!

 

I Polylino finnes det mengder av gode barnebøker på over 55 ulike språk. Verktøyet er med dette en fantastisk mulighet til å jobbe med språkutvikling, inkludering og leseglede. Ved å oppslukes av bøker og fortellinger, uansett hvilket språk som er nærmes hjertet, så utvider barna ordforrådet og språket blir rikere. Polylino tilbyr et unikt verktøy til å barnehagen for å jobbe med dette parallellt. Mer om språkutvikling finner du her.

Flerspråklighet er gull!

Noen av bøkene i appen er lest inn på 50 forskjellige språk! Disse bøkene er bygd opp slik at det er samme bok du blar i, med samme norske tekst, men hvilket språk du vil lytte til velger du selv. Med Polylino utvikler de flerspråklige barn både norsken og morsmålet på en enkel og gøy måte. Mer om flerspråklighet her

Les og lytt GRATIS til Polylino i 30 dager

Polylino gir tilgang til mengder av herlige bildebøker. Alle bøker er innlest på norsk og et utvalg av titlene er lest inn på 50 ulike språk.

Anmeld deg til en GRATIS uforpliktende 30 dagers demo nå! Etter test-periode avsluttes kontoen automatisk. OSB: Polylino leveres til barnehager og kommuner. Ikke direkte til privatpersoner.