Foreldre og foresatte

Ta med bokmagi fra Polylino hjem!

Vi vet hvor spesielt det er for foreldre og foresatte å være involvert i barnets utviklingsreise og hvor viktig det er for barn å utvikle en forkjærlighet til å lese allerede fra en ung alder. Derfor utviklet vi Polylino Home Access

Det som gjør Polylino til et unikt verktøy er at vi bøker på oer 50 ulike språk. Slik kan ALLE barn, uavhengig av morsmål, lytte til bøker på eget språk hjemme med familien sin i Polylino! Forskning tyder på at å bli lest for på morsmålet er svært gunstig for hvordan barn utvikler videre språkkunnskaper.

circle-large-outline-T40
circle-large-outline-O40

Polylino hjemme

Selv om Polylino først og fremst er et flerspråklig, digitalt lese- og lydboksverktøy  for barnehagen, kan foreldre og foresatte bruke verktøyet hjemme ved hjelp av Polylino Home Access.

For å få tilgang til Polylino Home Access, må barnets barnehage registrere seg for tilleggsverktøyet, og deretter vil det bli gjort tilgjengelig for foreldre og foresatte å logge inn på hjemmefra. Barnehagen vil kunne lage egne skreddersydde bokhyller i Polylino til ditt barns avdeling. De kan også anbefale spesifikke bøker som passer ut fra hvilket morsmål, interesse eller lignende ditt barn har.

Fordeler med å bruke Polylino hjemme:

  • Vær en del av barnets utviklingsreise

  • Les og lytt til barnets favorittbøker fra barnehagen eller sammen hjemmefra

  • Få tilgang til mengder av bøker som passer til barnehagebarn på ditt morsmål

  • Les og lytt til spesifikke bøker med barnet som barnehagen har valgt for å støtte deres utvikling

  • Legger umiddelbart til hundrevis av bøker i samlingen av barnebøker hjemme

  • Nye bøker legges til hele tiden i Polylino biblioteket!

Tips gjerne ditt barns barnehage om Polylino! De kan kontakte oss på: kundeservice@ilteducation.no