Foreldre og foresatte

Ta med bokmagi fra Polylino hjem!

Vi vet hvor spesielt det er for foreldre og foresatte å være involvert i barnets utviklingsreise, og hvor viktig det er å lære barn å bli glad i å lese allerede fra en ung alder. Derfor utviklet vi Polylino Home Access.

Det som gjør Polylino til et unikt verktøy er at vi bøker på over 60 ulike språk. Slik kan barn, uavhengig av morsmål, lytte til bøker på eget språk hjemme med familien sin i Polylino! Forskning tyder på at å bli lest for på morsmålet er svært gunstig for hvordan barn utvikler videre språkkunnskaper.

circle-large-outline-T40
circle-large-outline-O40

Polylino hjemme

Selv om Polylino først og fremst er et flerspråklig, digitalt lese- og lydbokverktøy for barnehagen, kan foreldre og foresatte bruke verktøyet hjemme ved hjelp av Polylino Home Access.

For å få tilgang til Polylino hjemmefra, må barnets barnehage ha tilleggsabonnement for Polylino Home Access. Barnehagen vil kunne lage egne skreddersydde bokhyller i Polylino til ditt barns avdeling. De kan også anbefale spesifikke bøker som passer ut fra hvilket morsmål, interesse eller lignende ditt barn har.

Fordeler med å bruke Polylino hjemme:

  • Vær en del av barnets utviklingsreise

  • Les og lytt til barnets favorittbøker fra barnehagen eller hjemmefra

  • Få tilgang til mengder av bøker som passer til barnehagebarn på ulike språk

  • Les og lytt til spesifikke bøker med barnet som barnehagen har valgt ut

  • Gir familien tilgang til hundrevis av barnebøker hjemmefra

  • Nye bøker legges til hele tiden til i Polylino!

Tips gjerne ditt barns barnehage om Polylino! De kan kontakte oss på: info@ilteducation.no