Ta med Polylino hjem

Med Polylino Home Access kan barna ta med Polylino hjem og få tilgang til bok- og språkmagi også der. Gjennom konto for foresatte, Home Access, kan barnehagen involvere hjemmene i barnehagens arbeid med lesing og flerspråklighet. Polylino Home Access er en tilleggstjeneste barnehager som har Polylino kan velge å tilby foreldrene.

Vi håper Polylino Home Access vil bidra til mer lesing av alle de gode bøkene vi har i Polylino. Ønsker også at Polylino Home Access vil bidra til et posetivt fokus på flerspråklighet og styrke barna i sin flerspråklige identitet. Alle 57 språk som finnes i Polyliono barnehageversjon finnes også i hjemmeversjonen.

Ønsker du å vite mer om pris?

Kontakt Tommy Berge kundeansvarlig: Nordland, Trøndelag, Møre & Romsdal, Vestland, Agder, Oslo på telefon: 480 08 603 eller e-post: tommy.berge@polylino.no

Eller kontakt Henrik Halvorsson kundeansvarlig: Innlandet, Rogaland, Troms & Finnmark, Vestfold & Telemark, Viken på telefon: 923 39 207 eller e-post: henrik.halvarsson@polylino.no

circle-large-outline-T40
circle-large-outline-O40

Dette er Polylino Home Access

  • En ekstratjeneste for barnehager/kommuner som har Polylino.
  • Konto for foresatte å bruke hjemme.
  • Ett verktøy for å stimulere til økt leseglede.
  • Utvalgte kvalitets bildebøker (126 bøker per i dag, antallet titler vil øke kontinuerlig).
  • Bøker på 57 ulike språk.
  • Fungerer for nettbrett og smarttelefon.

Vi håper at mange vil kunne foreldre og barn vil få flere fine leseopplevelser sammen i Polylino. På familiens språk. Klikk på lenken for å komme til en guide for foresatte på hvordan man bruker Polylino Home Access.