Prøv Polylino skole i hele kommunen!

Leter din kommune etter et digitalt verktøy for å fremme leselyst og språkutvikling i skolen? Polylinos kommunetest består av en 60-dagers plan og vi har kontinuerlig og nær kontakt under denne perioden. Alle skoler i kommunen får innloggingsinformasjon, dere blir opplært i tjenesten og vi tilbyr en evaluering – alt for å gjøre avgjørelsen enkel.

circle-large-outline-T40
circle-large-outline-O40

Dette inngår:

  • Første møte med kundeansvarlig. Hvem deltar i testperioden? Hvem er kontaktperson for evalueringen og eventuelle intervjuer?
  • Vi skaper kundekontoer og sender dere  innloggingsopplysninger via e-post. Vi guider dere inn i Polylinos verden og ser til at dere får så mye som mulig ut av deres testperiode.
  • Etter 20 dager: kundeansvarlig ringer og sjekker hvordan det går, om dere ønsker mer inspirasjon og sjøsetter evalueringen.
  • Etter 30 dager: vi går gjennom evalueringen sammen.
  • Etter 60 dager: neste steg – vil dere fortsette med Polylino skole?

Kontakt Tommy

Tommy Berge kundeansvarlig: Nordland, Trøndelag, Møre & Romsdal, Vestland, Agder, Oslo på telefon: 480 08 603 eller e-post: tommy.berge@ilteducation.no

Kontakt Henrik

Kontakt Henrik Halvorsson kundeansvarlig: Innlandet, Rogaland, Troms & Finnmark, Vestfold & Telemark, Viken på telefon: 923 39 207 eller e-post: henrik.halvarsson@ilteducation.no